Letöltés

Kategóriák: Minden mutatása | Sablon | Brush | Script | Font | Program

Fileok megjelenítve: 41 - 60 | Összesen: 74 file

   

Script

  Online határidőnapló [34.5 Kb - 4.455 letöltés]
      Online határidőnapló. Egyszerű határidőnapló, bejegyezhetőek: -időpontok -helyek -személyek -bővebb leírások (Bővítésben: egy napra több program, személyek csoportokra bontása, szűrések)

  Online látogatók száma [1.3 Kb - 1.442 letöltés]
      Kiírja, hány látogató nézi az oldalt az adott pillanatban. Sima fájlokat használ, és ezeket karban is tartja, a régi bejegyzéseket törli, mindig csak a szükségesek maradnak.

  PHP Analóg óra [4.2 Kb - 1.001 letöltés]
      Ez egy PHP-vel rajzolt grafikus analóg óra, mely az aktális szerveridőt ábrázolja. Az óra megjelenése szabadon módosítható a fájl elején található beállításoknál, vagy az url-ben is. A kép jelen esetben nem egy tényleges kép formátumú állomány, hanem egy a PHP által generált kép. Így ora.jpg helyett ora.php -ként kell hivatkozni rá.

  PHP galéria [2.6 Kb - 1.316 letöltés]
      Ez egy egyszerű galéria script. Ha feltöltötted és beállítottad a mappát már csak fel kell töltened a képeket és mappákat. A kezdőlapon egy véletlenszerű képet sorsol a galériákhoz A hozzászólásokat fájlokban tárolja nem szükséges adatbázis. A program Ratoc feltöltőjét használja.

  PHP Guestbook script [61.6 Kb - 3.810 letöltés]
      A GBook PHP Guestbook egy vendégkönyv, rengeteg funkcióval, lehetőséggel. Szinte minden állítható. Az installálás egyszerű és gyors, a program nem igényel MySQL-t, fájlba tárolja az üzeneteket. Szabályozhatók, milyen adatokat kelljen megadni üzenetküldéskor (pl. legyen weboldal). Vannak emotikonok, lehet privát üzenetet is küldeni, ezt csak az adminisztrátor tekintheti meg. Az üzenetben használhatók emotikonok (ha engedélyezve van) is. A SPAM-okat szűrhetjük a CAPTCHA technikával. (egy képen látott számokat- és betűket kell beütni). Az IP címet rögzíti a vendégkönyv, így elkerülhető a floodolás, mert lehet a látogatókat 2 üzenetírás között várakoztatni. Az üzenetkre, mint admin válaszolhatzs, ez ott jelenik meg rögtön az üzenet alatt. Lérhetsz e-mail értesítést is, ha új üzenet érkezett. Van cenzúra, létrehoztam a magyar trágár szavak listáját is, így Neked ezzel már nem kell foglalkoznod, csak ha még hozzá akarsz adni többet. Az egyik legbiztonságosabb és legtöbb opcióval rendelkező vendégkönyv, amit valaha láttam.

  PHP rajzoló script [17.1 Kb - 525 letöltés]
      Egy rajzoló program PHP-ban. Igencsak béta verzió, így nagy eszköztárra ne számítsatok, de azért viszonylag jó. Többek között tud vonalat, téglalapot, ellipszist is rajzolni, ezeket színnel kitölteni. A látogatókat sütivel azonosítja, így azok később folytathatják a képeik rajzolását. A képek a szerveren tárolódnak beállított ideig az utolsó módosítástól számítva.

  PHP script pack 1. [20.4 Mb - 3.573 letöltés]
      50 db PHP szkript

  PHP script pack 2. [5.5 Mb - 2.628 letöltés]
      50 db PHP szkript

  PHP script pack 3. [5.6 Mb - 2.504 letöltés]
      50 db PHP szkript

  PHP script pack 4. [3 Mb - 1.242 letöltés]
      50 db PHP szkript

  PHP script pack 5. [10.6 Mb - 1.339 letöltés]
      50 db PHP szkript

  PHP üzenőfal script [40 Kb - 2.481 letöltés]
      Ezzel az üzenőfallal látogatóid üzeneteket, hirdetéseket helyezhetnek el az oldaladon. Az üzeneteket egy szép görgetősáv jeleníti meg, de más van az üzenetek kilistázására is. Van linkké alakítás, cenzúra, kiemelt üzenet lehetőség. 2 üzenetküldés között várakoztathatod a látogatóidat. A script intelligens, ha akarod linkké alakítja a hivatkozásokat, ha azok www.-vel vagy http://-vel kezdődnek. Megszabható hány üzenet jelenjen meg, még a linkek színe is állítható. Általad választott szavak cenzúrázhatók, akár rögtön üzenetküldéskor vagy megjelenítés előtt. Beállíthatsz kiemelt üzenetet, ami mindig elsőnek jelenik meg, ez akár kiemelt hirdetés is lehet. Cookie segítségével 2 üzenetküldés között tetszőleges hosszúságú várakozási idő beállítható. Lehetőség van a HTML tagok tiltására, mert ez biztonsági rés lehet. Van MySQL alapú verzió is, ez tartalmaz felhasználóbarát Adminfelületet valamint IP kitiltás is lehetséges. Installátorral!

  PHPCalculator [4.3 Kb - 469 letöltés]
      Egyszerű számológép a négy alapművelettel és hatványozással. Az eredmény tovább viszi a kijelzőn, így tovább lehet vele dolgozni. Hibakezeléssel.

  Privát chat script [4.1 Kb - 905 letöltés]
      Ez a kis program egy wapon használható privátcset Regisztráció nem szükséges. A config.php nevű fájlban beállítható a belépéshez használt egyetlen jelszó, a frissités, a szobában tárolandó üzenetek száma, és a az onlineból való törlés ideje. Az online csak egy csillagot tesz a bent lévő csetelők neve mellé. MIvel bármilyen névvel be lehet lépni, ajánlatos ugyanazt a nevet használni. Ezzel is biztosítva, hogy jelezzen minket, ha beléptünk Az üzenetek a max üzi után automatikusan törlődnek. Ha mégis szeretnéd az összeset törölni, csak töröld a chat.php fájl teljes tarrtalmát. Különböző telefonok másképp küldhetik az ékezetes karaktereket a karak.php fájl ezt állítja helyre, hogy ne legyen olvashatatlan az üzenet. Emellet kiszűri a wml és php kódokat, amiket átalakít nem káros karakterekké. igy a program mindíg működni fog.

  Profi képgaléria [1.1 Mb - 1.740 letöltés]
      Ez egy igen profi képgaléria. Effektes, ezek JS-sel vannak megoldva. Adminpanellel rendelkezik, a kezelése roppant egyszerű. Támogatja a cache-t, így jelentősen gyorsul a képmegjelenítés. Több galéria is létrehozható, ezek pedig testreszabhatók (hány kép jelenjen meg egy oldalon, stb.). Megadható, hogy képeknek milyen adataik jelenjenek meg (leírás, letöltés link, stb.), megadható a megejelenítendő maximális méret is.

  Random - véletlenszerű kép [21.5 Kb - 767 letöltés]
      Egy adott mappában lévő képeket jelenít meg véletlenszerűen akár html oldalon is.

  Random kép [1.8 Kb - 687 letöltés]
      A script véletlenszerűen jelenít meg képeket egy általad választott mappából. Bizonyos képek - név alapján - ki is zárhatók, ha azokat mégse akarod megjeleníteni. A képeknek fix magasság és szélesség is adható, de az is beállítható, hogy mindig a kép adatait használja. Megszabható az "alt" szövege is, ami akkor jelenik meg, ha a képre mozdítjuk a kurzort.

  Sekta Captcha [57.8 Kb - 719 letöltés]
      Ki lehet vele szűrni, hogy valóban egy felhasználó regisztrál egy oldalra, vagy próbálni elküldeni bármilyen formot és nem egy robot. Ezt egy véletlenszerű, képen megjelenő kód biztosítja, amit a robotok nem tudnak megadni, csak az emberi felhasználók.

  Show image [25.4 Kb - 728 letöltés]
      A script képek megjelenítésére használható, de erre a képekre egy általad választott logót tesz a script, mint vízjelet. Meg lehet adni, hogy a logó horizontálisan és vertikálisan hogyan helyezkedjen el. A képek megjelenítése egyszerű < img > taggal történik, így HTML fájlokban is használható. A képek elérési útvonala nem tartalmazza az eredeti képek helyét, mert azt a scriptfájlban kell megadnod. Ezáltal a látogatók nem tudják a "logómentes" képet letölteni!

  Simple uploader [1.3 Kb - 974 letöltés]
      Egyszerű fájlfeltöltő program, amelyben meghatározható a feltöltési mappa, a megengedett fájlméret MB-ban és a megengedett fájltípusok.

   


Összesen: 74 file, méret: 58.7 Mb | összes letöltés: 86.976 ebben a kategóriában: Script


Page 3 of 4«1234»
.